Hair by frisscarro

Push & peel in action..

Idag fick jag min andra behandling med push & peel, snyggt va?? 😉 Men sååå skönt, är len som en babyrumpa i ansiktet nu.

2 svar till “Push & peel in action..”

  1. Ina skriver:

    Slänger upp bild på resten om en stund då 😉
    Det blev nr 2 på foundationet… lika ljus som mitt ansikte.. dock kände jag mig inte lika fin ändå (självklart var det döfräscht om man jämför med innan), trots att hon tog solpuder där det ”ska” vara sånt. Hon sa att 03:an är med gyllene/åt-det-gula-hållet, så det blev 2:an.. och visst, som sagt, det var ju min färg. MEN JAG VAR SNYGGARE NÄR DU GJORDE MIG!!=)
    Eller tror du att rouget och det kan göra sitt, trots mitt bleka jag?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Hair by frisscarro (Salong Anno Domini) Postgatan 18, Göteborg