Hair by frisscarro

Hårtrender 2011

I år ser trenderna snarlika ut som de gjort i några år.

ALLT är inne. Långt hår, både mjuka och hårdare former, korta pojkfrisyrer och de med lite längre lugg. Pagen ska vara lite längre och gärna rakt avklippt, inte sneddad. Vågar man så kortar man av luggen en liten bit längre än vad man tänkt ;). 

Inspiration från 50, 60 och 70-talet är inne! (och jag ser mycket 90-tal, alltså trist som fasen haha)

Det är mycket rött som gäller. Röda toner, som nu i vår blir ljust röda istället för höstens mörka varma röda toner ljuser man nu upp de färgerna så dom blir orange/röd/guldiga. (strawberryblonde) Fräscht tycker jag! Mycket ”mellanfärger” utan djup. Ganska ”beiget” alltså. Även den kalla blonda tonen är inne igen. Den försvinner ju aldrig från markanden, men nu är den iaf inne 🙂

”Utväxtlooken” är ju inne igen med.. Trist tycker jag, då man ska gå till frissan och betala massa pengar för att den ska färga en utväxt på en… Speciellt om det handlar om vår skandinaviska ”råttfärg”. Dock gillar jag trenden av att man har 2 färger i håret. Utväxten mörkare och längderna ljusare. Det kan bli en skön kontrast, men inte just blond/”utväxtbrun”.

MEN jag tycker ju då att man ska ha det man trivs i och känner sig snygg i och passar i! De mesta är modernt och man är inte UTE så länge man sköter sitt hår. Har du en snygg välvårdad färg och frisyr vänder sig folk om och tittar oavsett om du är topptrendig eller bara snygg i håret! Glöm inte det..

Lite inspration om vad som ”gäller”

//Carro

4 svar till “Hårtrender 2011”

 1. Lindha skriver:

  Du har så rätt Carro! 🙂
  Ser fram emot att träffa dig på fredag!! Jihuuuu…!!! 😀

  Ha en underbar vecka, stor kram!

 2. Lindha skriver:

  Men Carro!! Du ska inte köpa någon födelsedagspresent till mig!! Sötpropp <3

  • Carolin skriver:

   jo det är klart 🙂 skäms att jag glömde dig 🙁 hoppas på att bli frisk snart så du får komma!!!! puss kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Hair by frisscarro (Salong Anno Domini) Postgatan 18, Göteborg