Hair by frisscarro

Celsius finns nu hos oss!

Idag kom ett helt lass med nya, snygga och GODA celsiusburkar!

Hos oss kan ni köpa 1 burk för 25 kronor. Eller, just nu ”nyinkommet-erbjudandet”- 2 burkar för 40kr!!!  (gäller Maj 2011)

Välkomna förbi och avnjut en kall Celsius hos oss!

Välkomna!

Lite info om drycken:

Vad är Celsius

Tänk om man kunde njuta av sin favoritdryck och samtidigt bränna kalorier!

Frågan krävde mer än fem års vetenskaplig forskning med testförsök och ledde till slut till utvecklandet av Celsius®. Originalet bland drycker som faktiskt förbränner kalorier. Celsius® är ett registrerat varumärke hos Celsius Inc. Företaget har som målsättning att utveckla hälsosamma drycker genom forskning och utveckling. Drycker som kan konsumeras varje dag.

Celsius® utvecklades av ett engagerat team experter; forskare, näringsexperter och konsumenter. Det var verkligen viktigt för dem att Celsius® kunde bevisas vara effektivt. Celsius® lanserades i USA i juni 2005, efter att man genomfört kliniska studier som klart visade att drycken verkligen förbränner kalorier. Sedan dess har ytterligare 5 extra kliniska studier genomförts och publicerats. Resultatet? *Celsius® är effektivt när det gäller att förbränna kalorier.

*Celsius® ökar ämnesomsättningen

*Celsius  ger en energistimulans som varar! *

Celsius Inc., är unikt på så sätt att man vetenskapligt testat drycken som sådan och inte enbart ingredienserna var för sig. Det här tillvägagångssättet visar tydligt hur effektiv den produkten du köper är. Placebostudier på Celsius® har utförts av ackrediterade forskningscentra enligt strikt vetenskaplig standard. Studierna visar att de som trodde att de fick Celsius inte nådde alls samma fina resultat som de som verkligen fick det. Celsius unika innehåll fungerar!

Det fungerar

Flera studier har visat att dricka  Celsius ökar din förbränning. Celsius® ger dig mer energi och en känsla av att vara mer alert! Celsius® är mest effektiv när den kombineras med en hälsosam diet och regelbunden träning. Drick en Celsius® innan du går och tränar så orkar du mer och får ut mer av din träning

Det hälsosammare alternativet

Celsius® har utvecklat en hälsosam och uppfriskande dryck som förbränner kalorier utan att ge avkall på smaken. Celsius® är utvecklad för att vara en riktig bra funktionell dryck för människor som gillar smaken hos läsk, effekten av energidryck eller kaffe men som inte vill ha de där extra kalorierna eller kemikalierna som finns i dessa drycker. Som ett komplement till en hälsosammare diet och en del av ett hälso- och träningsprogram, rekommenderar vi  Celsius® istället för andra drycker; t ex energidrycker, läsk, kaffe som är fulla av kalorier, socker, kolhydrater, konstgjorda ingredienser, kemiska konserveringsmedel och natrium. Celsius är utvecklat som ett hälsosammare alternativ, utan vare sig de extra kalorierna, kemikalierna eller sockret.

Vitaminberikat!

Celsius är laddat med vitaminer och andra naturliga ingredienser, som grönt te med EGCG, ingefära, kalcium, krom, B- och C-vitamin. De här ingredienserna gör att du stimulerar din ämnesomsättning, vilket i sin tur resulterar i en kaloriförbränning. Samtidigt får du en rejäl energistimulans, som varar länge!  Njut av den sköna känslan att bränna kalorier med originalet – Celsius®.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Hair by frisscarro (Salong Anno Domini) Postgatan 18, Göteborg