Hair by frisscarro

Ödet?

På min födelsedag för 4 år sen fick jag ett halsband av Christian, jag bär aldrig smycken men jag älskade detta halsband mer än nåt annat. En dag försvann det 🙁 och i 4 år har jag saknat det. Idag kom min prins hem med ett paket, samma halsband 🙂 han hade fått tag i en butik i Uddevalla (av alla ställen) som sålde efva attling och dom hade ett kvar liggandes på lagret. Det måste varit meningen att jag skulle få det igen, eller hur??! Modellen hade utgått för 3 år sen.. Jag är såååå lycklig ♥♥♥ Min Christian är bäst!!! Tack baby, älskar dig!

2 svar till “Ödet?”

 1. Lindha skriver:

  Så fint halsband! 🙂

  Gött med sol igen eller vad säger du? 😉 Vi ska knalla ner till havet lite senare idag och bara slappa.
  Skulle ha varit inne hos Sofie och gjort naglarna idag, men hon kontaktade mig och sa att hon var på väg utomlands, så jag får vänta ett tag till.

  Njut av den här soliga dagen min fina vän!!
  Stor kram från mig! <3

  • Carolin skriver:

   ja det gick fort.. hon drog imorse vad jag fatta det som.. hoppas du inte blev allt för arg eller besviken 🙂 ja sol är gott!!!! ha en fin dag kramar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Hair by frisscarro (Salong Anno Domini) Postgatan 18, Göteborg