Hair by frisscarro

fitnessfix!

SM i bodyfitness (samt bodybuilding etc.) närmar sig och i år har jag bara tagit mig an en tjej. Inte vem som helst utan en av Sveriges finaste tjejer, Sandra Lind. Hon har en fysik som tilltalar mig och hon är otroligt söt. Vilket tema och vilka färger det blir får bli en överraskning 😉 Men ni kan följa Sandra på hennes blogg http://sandralind.myshowroom.se/ SM är första helgen i Oktober, i Västerås.

Luciapokalen närmar sig också faktiskt och jag har fått över 20 (!!!) mail av tjejer som vill att jag ska hjälpa dom. Förra året tog jag mig an nästan hela forever fit (team Helene Ahlson) men i år valde jag en tjej bara. Den tjejen jag valde är Elin. Söt tjej med bra fysik, har dock bara sett henne på bild, men det ser lovande ut 😉 Både Sandra och Elin tävlar för Annie (Lacatus) och Chris team, Fitness Lifestyle. Elin hittar ni här: http://www.elinnordlander.se/

Så har ni lite koll på hur min tävlingsvinter ser ut 😉 Jag är jätteladdad för tävling och smink/hårfix! Och min man ska ju upp på scenen han med på SM, denna gången i klassen Bodybuilding, han har innan tävlat i classic bodybuilding. Det ska bli otroligt spännande och kul!!!

Annie är den jag brukar fixa inför tävlingar, jag tycker att hon har Sveriges snyggaste fysik! Utan tvekan!

Här har ni alla 4; Sandra, Elin, Annie och Christian:

 

Ett svar till “fitnessfix!”

  1. kim skriver:

    grymt fina tjejer och du är grym på att styla dem =)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Hair by frisscarro (Salong Anno Domini) Postgatan 18, Göteborg