Hair by frisscarro

Välkommen Mimmi!

1/9 börjar det en ny frisör på frisscarro & co. Jag klarar mig inte själv längre utan behöver lite uppbackning så jag hinner med alla bokningar 🙂

Mimmi har läst till frisör på gymnasiet och har jobbat på en salong inne i stan innan hon kom till oss. Hon har ett gott öga för färg och form och det ska bli otroligt roligt att få jobba bredvid henne och lära mig nya saker och få inspiration.

Så f.om 1/9 kan ni alltså även boka tid till Mimmi. Hon gör även permanenter (vilket jag inte gör) och rakar med kniv.

Mimmi kommer jobba Tisdagar (när jag är ledig), Torsdagar och även ha öppet på Lördagar! 11.00-14.00

Välkommen Mimmi!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Hair by frisscarro (Salong Anno Domini) Postgatan 18, Göteborg