Hair by frisscarro

Välkommen Angelica!

1/10 börjar en ny tjej hos oss på frisscarro & co, som har jobbat med olika behandlingar i många år. Hon utför fransförlängningar. Hon är även makeup artist och har jobbat mycket bakom kameran för olika jobb. Vaxning är också en behandling hon hållit på med länge. Och sist men inte minst är hon grym på att styla hår, utbildad hairstylist. Så ska du gifta dig eller gå på en speciell fest kontakta Angelica, för hon gör jobbet åt dig. Senare i September kommer hennes priser och erbjudande komma upp. Tills dess gör hon fransar på ett annat ställe, maila henne för mer info. Och på frisscarro & co är Sofie kvar och gör fransar fram till 29/9.

Kommer blir kanonkul det här, med en tjej med så bred utbildning 🙂

Välkommen Angelica!

2 svar till “Välkommen Angelica!”

  1. Angelica skriver:

    Tackar 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Hair by frisscarro (Salong Anno Domini) Postgatan 18, Göteborg