Hair by frisscarro

Utlottning!

Jag och Mimmi tänkte lotta ut varsinn klippning till någon som behöver lite förändring i höst 🙂

Skriv här i bloggen, en kort motivering, varför just DU ska få en klippning gratis och en idé om hur höstklippet ska se ut!

Vi lottar även ut 5 stycken stylingprodukter till några av er som skrivit! 🙂

Kööööööööööööööööööööööör:

12 svar till “Utlottning!”

 1. Angelica skriver:

  Jag står still i vad jag ska göra med mitt hår.. Behöver tips.. Då jag har långt o nu svart hår.. Men min hårfärg e egentligen cendre..

 2. Sofia skriver:

  Hej,

  Jag behöver en stor förändring och behandling av mitt hår.
  Dels för att det inte har blivit klippt sen april och att jag aldrig tar tid för
  att gå till frisören.
  Och som förälder behöver man lite lyx i vardagen ibland och det kan ni på frisscarro & Co ge.

  Jag är trött på att se ut som en golvmopp 😉

 3. Liselotte skriver:

  Häromdagen kände jag mest bara för att gråta – så sleten och dan är jag! Efter en graviditet och efter amning, då håret var på topp, har det nu blivit en risbuske. Vad jag vill göra vet jag inte riktigt än, jag vill behålla ganska mycket av längden, och gärna få fram mitt självfall mer!

 4. Emma skriver:

  carro så fin o glad som bor i göteborgs innestad
  fin fin jag vill bli i håret hoppas du ej klipper mig i låret

  mitt hår har jag jämt i tofs o behöver hjälp av ett proffs
  rimma är inte min grej så nu säger jag tack o hej

 5. natasha andersson skriver:

  Jag vill vinna för att jag är så mesig som inte vågat göra nåt med mitt hår genom åren. Jag har långt hår och har alltid haft det, vågar ej göra något nytt. Om jag vinner kanske jag kan kan chocka familj å vänner med en snygg trendig frilla som ni skapat =)

 6. Linnea skriver:

  En gammal page på utväxt, numera med lång sida,
  som vid första anblick skulle få Caroline att lida
  (och hennes frisörfingrar att kreativt klia)
  En härlig utväxt med färg av råtta,
  och en toning som gula skiftningar blotta
  Med den frisyr som du klippte av min väns hår,
  du med mig fria händer får
  Färg betalar jag gärna ut egen ficka,
  för en hel och välbehövlig makeover
  till en mycket tacksam rufsig flicka

 7. Liv skriver:

  Jag vill viiiinnnnnnnna, need a hair cut really bad!!!! =)

 8. andrea skriver:

  jag kan inte rimma varför gör alla det? jag behöver en klippning!! har inte klippt mig på 2 år :S

 9. Petra skriver:

  Vill du ha en utmaning? Då borde du sätta saxen i mitt hår..Har i evigheter plattat ner mina fina lockar med plattång men börjar bli onekligen trött på det. Vet att det krävs en bra klippning för att göra det bästa av hår med självfall..

  Efter en lång sjukskrivning som fört med sig dubbeldiagnoser ska jag snart tillbaka till arbete och vad hade varit bättre med en snygg klippning och lite råd hur jag ska hantera lockarna(vi vet ju hur viktigt håret är för vår självkänsla ;))

 10. Louise skriver:

  Önskar en fräck pagefrisyr med lite läckra färgnyanser istället för en alltför platt, råttfärgad style. Åker mååååånga mil om året för att lägga mitt hår i Carros händer och det skulle vara mycket tacksamt för en trött småbarnsmamma att få en höstrenovering.
  VILL och VÅGAR eftersom jag vet att Carro KAN 😉

 11. nathalie skriver:

  Hej jag vill jättegärna vinna en gratis klippning jag har inte klippt mig på 3 år!!!! så välj mej!

 12. Maria Ljunghög skriver:

  Hej ”FrissCarro”. Läste att ni har en liten utlottning.. Nice !!

  Jag går å klipper mig var 6 vecka och har kort busig frisyr. Jag är FÖR att busa till det, förändra, förnya och lägga till. Men min frisör har nog tappat stinget.. jag har bytt och är fortfarande inte nöjd.. Vad jag behöver är en frisör som VÅGAR bryta mönstret med korta håret på sidorna, sneda luggen och tok blondera mig gång på gång.. Varför kan jag inte få bli brunnet med ljusa slingor istället !!! Hitta en frisör som vill vågar och litar på att jag kan bära upp friysen.. DET ÄR INTE LÄTT !! Så jag tycker jag kan få en ”OmStyling”, kanske extensions.. färg . Så jag lägger min ”lott” här hos er och hoppas och vill och tror på min tur är kommen.

  Tack för en inspererande blogg.. den besöks flitigt !! // Maria

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Hair by frisscarro (Salong Anno Domini) Postgatan 18, Göteborg