Hair by frisscarro

Nytt hår, ny färg!

Therese ville bli mörkare inför hösten, men ville ha lite blonda slingor kvar. Vi satte i 75 slingor 50cm so cap, det blev en förlängning med ca 8 cm. Vi sparade lite av hennes blonda hår som blev fina slingor. Hon vill mest ha tjockare och lite längre och fylligare. Hon blev kanonfin.

Före och efter:

4 svar till “Nytt hår, ny färg!”

 1. Maria skriver:

  Hej!
  Skulle så gärna vilja bli kopparröd! Har en kompis som jobbar som frisör, så vi håller till på hennes salong när håret ska färgas! Nu till min fråga! Vad heter färgen du hade i när du blev kopparröd?! Jag är ganska mörk nu, så en avfärgning blir ju nödvändig! Men just den koppriga färgen du hade är den enda jag kan tänka mig! Den är så snygg!

  Mvh Maria

  • Carolin skriver:

   Hej 🙂 jag blandar alltid så kan inte säga exakt vad den heter men om du visar din kompis som är frisör bilden på mig så kan hon garanterat se ungefär vad hon ska blanda. Alla märken kan ju skilja sig med. Jag har aldrig sett snyggare kopparfärger än från evolution som jag använder. Lycka till! Mvh Carro

 2. Carro skriver:

  Verkligen supersnyggt resultat!
  Hon måste ha varit väldigt nöjd när hon gick därifrån!

  Hoppas du har en bra eftermiddag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Hair by frisscarro (Salong Anno Domini) Postgatan 18, Göteborg