Hair by frisscarro

Great Lengths- flow!

Jag är så lycklig för Great Lengths flow-hår. Det betyder att håret är tvåfärgat och det blir grymt läckert. Både jag och min kollega Mimmi har i detta hår. Hon har ljusare än mig, har mer markant ”linje”. Ska ta lite bilder på henne imorgon och lägga ut så ni får se hur coolt det kan bli 😉 Mig har ni ju sett, men kan lägga upp en bild bakifrån imorgon med.

Vill man exempel ha lite mörkare så kan man färga in det också. Håret är 45 cm, men natural ends, vilket betyder att det inte är rakt avklippt (mycket snyggare) och landar på ca 47,5 cm.

Dessa färger finns färdiga:

(priser hittar ni under fliken priser-extensions)

(Jag har den näst längst till vänster på raden längst ner och Mimmi har den längst till vänster på raden längst ner, dock har vi färgat vårt lite med.)

2 svar till “Great Lengths- flow!”

  1. Annika skriver:

    Vill ha!!!!!!!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hair by frisscarro (Salong Anno Domini) Postgatan 18, Göteborg