Hair by frisscarro

Fakta om löshår/ extensions hos oss på frisscarro & co

Jag får många mail varje dag om frågor angående extensions. Här är lite fakta ni kan läsa om hur vi jobbar på vår salong. Har ni andra frågor är ni välkomna att maila carolin@frisscarro.se Priser hittar ni under fliken priser- extensions.

För vem passar löshår/extensions/hårförlängning?

Vi på frisscarro & co jobbar endast med äkta hår och bara de bästa märkena som finns på marknaden. Jag har jobbat med löshår i över 10 år och vet vilka metoder som är bäst och vilka märken som håller högsta standard. När du gör en förlängning hos oss så blir det alltid bästa resultat. En förlängning ska kännas så lite som möjligt och det ska helst inte synas alls att du har extensions i ditt hår. Detta kan vi! Vi klipper alltid in din förlängning så den ser så naturlig ut som möjligt. Vi är också experter på att ta fram rätt färger som smälter in bäst till ditt eget hår. Detta görs på en konsultation du kommer på innan du ska göra din förlängning. Då går vi igenom färger, metod och hur mycket hår just du behöver för att få en så bra och verklighetstrogen förlängning som möjligt.

Vi svarar på alla frågor du har och du får även med dig tips hem som du kan ha användning för under de månaderna du har i din förlängning. Du kan alltid kontakta oss om du undrar över något medans du har din förlängning i håret. Vi finns alltid tillgängliga för våra kunder så du kan vara så lugn, trygg och glad som möjligt och njuta av din vackra hårförlängning under hela tiden.

Vi tipsar också om vilka produkter som passar för din förlängning och ditt hår så den håller sig så fin och bra som möjligt. Du kan också få bra stylingtips av oss som framhäver ditt vackra nya hår.

Vi använder oss endast av rättvisemärkt hår.

 

Keratinslingor:

Keratinfästet sitter som en liten fyrkant runt slingan. man värmer på keratinet och sedan ”rullar” och ”pressar” det runt din egna hårslinga. Dessa fästen kan man klippa och göra väldigt små och även dela i flera delar. Det gör att du knappt känner din förlängning alls. Detta sliter INTE på ditt hår alls om du sköter den som vi ger råd om.

Keratinslingor passar dig om du tycker att du har lagom långt men lite för tunt hår är extensions perfekt. Då fyller man bara ut ditt egna, oftast krävs mellan 50-75 slingor.

Om du har kortare hår, men inte orkar spara till långt själv. Långt snyggt hår på några timmar. Det finns ingen förvandling som är så total. Och alltid till det bättre! 100-200 slingor behövs för att förlänga. Beroende på hur kort/ långt eller tjockt/ tunt ditt egna hår är.

Ju kortare hår du har, ju fler slingor behöver du. Detsamma gäller tjockt hår.

Håret vi använder oss av är äkta hår, de mesta från Asien (ofta Indien då deras hår är fantastiskt fint och hållbart) med Europeisk kvalité. Det är alltid REMY-rätt och alltid av bästa kvalité. (Great Lengths, so cap, cinderella, peaks mf.)

Be Gorgeous:

Be Gorgeous är en skonsam metod för det egna håret. Små metallfästen med keratinvax innuti som varken syns eller känns av när du sover. Man klämmer fast fästet med en tång, utan värme. Denna metod passar bäst för dig som redan har långt hår och vill ha tjockare eller längre.

Med denna teknik kan man efter 5-7 veckor flytta upp Rinexfästena. Detta går att göra 1-2 gånger beroende på hur väl fästena hållit sig.

Cold Fusion:

Nu finns möjligheten att applicera 10-100-1000 hårstrån i
taget. Med flytande keratin och lösa hårstrån bestämmer man själv hur många strån man ska applicera åt gången.

Cold fusion rekommenderas att användas till att fylla ut sidor, virvlar och luggar med- Inte att göra en hel hårfölängning med.

Tejphår:

Perfekt att förlänga en ex. lugg med på en kort frisyr. Rekommenderar dock inte tejp till en helförlängning. De finns de frisörer som förlänger hela hår med tejp, men jag tycker det förstör håret och det blir sällan snyggt. Det ”klibbar” också i ditt eget hår och håller väldigt kort tid. Man kan sätta in en effektfärg med tejp eller göra en kort snedlugg längre exempel.

————————————————————————————————————————————–

Mina löshårskunder är allt från 16 år och upp till 60år! Så det passar alla i alla åldrar.

Alla våra sponsrade fitness och ”vimmel”tjejer använder extensions och älskar det, se några bilder nedan.

Jag har själv använt mig av extensions i över 10 år nu. Både till att förlänga mitt hår med och för att få min page lite tjockare eller lugg längre. En hårförlängning kan hjälpa dig med den förändringen du alltid velat ha.

Har du fler frågor så maila mig så svarar jag så fort jag hinner, carolin@frisscarro.se.

Under dagtid har jag inte tid att svara på frågor om extensions per telefon, då jag jobbar, men ring gärna och boka en tid för konsultation. 031-191985.

På en konsultation svarar vi på alla dina frågor och tittar även ut färger, metod och antal slingor du behöver för att få en så snygg förlängning som möjligt.

Priser hittar du under fliken ”priser-extensions”.

OBS! Jag sätter INTE i medtaget hår. Jag sätter bara i hår som vi säljer på salongen.

Kom ihåg att du alltid betalar en handpenning när du bokar ditt besök för isättning av extensions.  500 kr. Handpenningen ska betalas kontant.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Hair by frisscarro (Salong Anno Domini) Postgatan 18, Göteborg