Hair by frisscarro

En dålig hårförlängning..

…kan sluta i katastrof!

Jag har visat bilder här förr från tjejer som kommit till mig och haft katastrofala förlängningar i sitt hår. Sånt gör mig vansinnig. Ofta har de varit hos tjejer som annonserar på blocket och sitter hemma och gör förlängningar för billiga priser och har oftast gått en endagarskurs och har ingen frisörutbildning. Dom tar oftast pengarna svart med, alltså dom har inga garantier, försäkringar, betalar ingen skatt eller moms.

Jag har ju också fått kritik som ni vet av bla. en av dessa tjejer för att jag väljer och skriva om det. Jag skriver om det för jag vill varna er tjejer/ kvinnor för att få ert hår förstört. Jag har sett väldigt många som fått sitt hår förstört och det är ju verkligen det värsta som kan hända. Då har du ju dessutom betalat flera tusen för att bli fin.

Kolla alltid upp den som ska göra ditt hår ordentligt.

Idag vill jag visa en bild jag fick mailad till mig av en tjej som gjort en förlängning hos en av dessa tjejer som sitter hemma och annonserar på blocket. Hon frågade mig om det skulle se ut som det gjorde. Svaret är NEJ!

Fästena ska inte sitta så tajt, alltså så tätt intill din hud och hon har alldeles för mycket ”dragningar”, alltså det är taget för mycket hår från fel ställe och satts i slingan. Detta kan resultera i att dina egna hårsäckar blir inflammerade och du tappar ditt hår.

Detta är en typisk sak att veta om man är frisör. Fortsätt gärna fråga mig om era förlängningar. Jag svarar på alla era mail och tar med vissa bilder här för att visa er hur det INTE ska se ut.

Tjejen som satt förlängningen jag visat här på bild hörde av sig och hon äger rättigheten till bilden och ville av någon anledning inte visa den 😉 , så jag var tvungen att ta bort den. Men ni kan fortsätta maila bilder så svarar jag er så fort jag kan.

 

 Och här ser ni ett annat exempel på hur illa det kan gå, denna kunden tappade nästan allt sitt eget hår…

 

6 svar till “En dålig hårförlängning..”

 1. Sanna skriver:

  Det är riktigt dåligt att folk gör så här! Jag har inte tänkt på det innan, tack för du informerar.
  //sanna

 2. Frida skriver:

  Men den översta ser väl helt okej ut?

  • Carolin skriver:

   Inte enligt mig. Som jag skrev sitter fästena för tajt och det är alldeles för mycket dragningar. Även benan är för sned.
   Jag kan tänka mig, precis som denna tjejen skrev till mig, att fästena gör ont. Och det ska dom inte göra. Med vänlig hälsning, Carro

 3. Sarah skriver:

  Jag måste gilla att plåga mig själv eller något för varje gång jag tittar på nedersta bilden (gjort det flera gånger) så känner jag mig som hyenorna i Lejonkungen. -Mofasa! (darrar av skräck och kvider)
  Fy. Fy. Fy. Till och med mina rastaflätor från 1999 verkar (trots 3 negresser som slet från varsitt håll i 10 timmar och trots att jag fick sova på ansiktet i flera dagar för flätorna satt så hårt att de liksom stod ut från hjärnan) vara en rent av god idé i jämförelse *rysa*. See ya soon!:)

  • Carolin skriver:

   Ha ha ha! Jag håller med dig!!! Jag satt i 11 timmar och grät tillslut när dom flätade.. Det var tider det, ca 15 år sen 😀 usch rent ut sagt!! Men jag håller med, detta är det värsta jag sett inom extensions någonsin…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Hair by frisscarro (Salong Anno Domini) Postgatan 18, Göteborg