Hair by frisscarro

Extensions på tunt hår.

Även du som har tunt, fint hår kan ha extensions. Jag hade aldrig klarat mig utan. Jag har extremt tunt hår och väldigt lite hår. Har alltid haft det så tyvärr. Så jag är extra glad att det finns extensions. Speciellt Great Lengths som har så små fina fästen så dom verken syns eller märks.

Jag har här ombre-färgat löshår från Great Lenghs. Jag har många slingor så det ska täcka ordentligt. 220 stycken.

Före och efter:

4 svar till “Extensions på tunt hår.”

 1. Kirsi skriver:

  Gud vad bra, har ungefär lika kort och tunt hår som dig, måste verkligen få tummen ur och komma och göra 🙂

 2. Blomma skriver:

  Jag undrar hur håret blir efter att man tagit ut förlängningarna? Sliter det mycket på håret?
  Jag undrar också om fästena känns?

  • Carolin skriver:

   Hej, nej så länge du tar hand om din förlängning så sliter den inte på håret. Fästena känns väldigt lite, men det är ju ett fäste, så det är klart att du känner det om du tar på det. Men väldigt lie känns det att ha i en förlängning.

   Mvh Carro

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Hair by frisscarro (Salong Anno Domini) Postgatan 18, Göteborg