Hair by frisscarro

Deluxe Vacation, blufföretag.

Hej allihop! Vi vill varna er för företaget Deluxe Vacations #deluxevacations. det är ett reseföretag som lovar mycket men håller lite. Dom lovar fina 4-stjärniga hotell men bokar in rivningsobjekt till er. I det finstilta, väldigt otydligt, skriver dom att tillägg kan komma så när vi hade betalat hela resan kom helt plötsligt en faktura till på flera tusen kronor som ett ”tillägg” i efterhand. Dom tar heller inte med allt i beloppet så vi fick betala både hotelltillägg, väsketillägg och andra avgifter när vi kom på plats. Det finns flera saker att tillägga men detta är en bra grund att veta om iaf. Vi lägger ut detta då vi verkligen inte vill att någon annan ska behöva vara med om det vi fick uppleva.

För dessa pengarna skulle man i efterhand absolut anlitat en annan resebyrå. Så VARNING!!!!! Boka inte din resa med deluxe vacations.

// Carolin.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Hair by frisscarro (Salong Anno Domini) Postgatan 18, Göteborg