Hair by frisscarro

Olaplex

Äntligen har Olaplex kommit till Sverige och Europa. Bättre frisörprodukt finns inte på marknaden. Den har tagit USA och alla toppstylister/ frisörer med storm! Och den är här för att stanna. Du kan läsa mer om Olaplex via deras instagram-konto och facebook. Hos oss kommer du kunna välja till olaplex i din behandling f.om Måndag 9/3.

Vi är såååå stolta att vi fått äran att jobba med denna fantastiska produkt! 😀

”Olaplex flyttar gränserna för vad som är möjligt att göra med ett hår utan att äventyra hårets kvalitet. För första gången någonsin kan frisörens värsta mardröm, strukturskadat hår, vara ett minne blott.

Allt från traditionell hårfärg till Hairpainting (Balayage), med Olaplex återskapas hårets interna bindningar. Håret blir starkare, friskare och ger mer långlivade färgresultat med vitalitet, trots att du kan använda starkare blekning på redan preparerat hår!

Olaplex är skapad med grundläggande Kemi och är en perfekt mix av forskning i framkant där bindningar återskapas och förstörda bindningar nyskapas. Olaplex är fri från silikoner, sulfater, ftalater, DEA, aldehyder och har aldrig testats på djur. Olaplex återskapar brutna disulfidbindningar (S-S) i hårstrukturen. Bindningar i håret bryts när de utsätts för hög värme, mekanisk påfrestning eller kemisk behandling. Använd Olaplex som ett verktyg. Ju mer du använder Olaplex desto mer erfarenhet och kunskap får du. Dels får du fördelar som frisör men kanske ännu viktigare, fördelar för din kund. Med denna kunskap kommer också förmågan att testa gränserna för vad det går att åstadkomma med håret. Du lär dig genom att hitta de lösningar och metoder som fungerar bäst för dig.”

 

Välkomna att boka tid på 031-191985.

olaplex

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Hair by frisscarro (Salong Anno Domini) Postgatan 18, Göteborg