Hair by frisscarro

Avbokning av behandling ska ALLTID göras i god tid!

En liten heads up!

Man ska alltid avboka sin tid MINST 24/ h innan man ska komma. Det finns inga undantag. Varför? För att det är vårt jobb, vår lön och om vi ska ha råd att fortsätta jobba och göra er fina i håret så måste vi ha lön precis som ni måste ha er lön för att kunna få ihop livet. Om någon avbokar en tid några timmar innan man ska komma hinner vi inte få in en ny kund och vi har då kanske satt av 2-3 timmar att göra dig fin. De timmarna blir vi arbetslösa och utan lön. Det fungerar inte helt enkelt. Jag tror inte någon kan eller vill gå till sitt arbete och jobba gratis? Hur ska man då kunna betala sina räkningar eller köpa mat? Det är precis samma sak för oss som för alla andra. Vi MÅSTE ha in vår lön för att överleva. Att detta ibland är svårt för vissa att förstå blir jag väldigt förvånad och ledsen över, då man borde kunna tänka sig in i den situationen själv. Jobba gratis? Nej tack. Hur enkelt som helst. Om du missar ett besök hos läkare/ tandläkare/ massören etc etc, så kommer det komma en räkning på besöket. Precis samma sak är det för oss, vi måste ta betalt för tiden. Inte materialet, men tiden som gick till spillo. Oavsett om du är sjuk eller ditt barn är sjukt eller du glömt av tiden, så måste du betala för ditt missade besök. Vi tar dock bara ut 50% av behandlingskostnaden. Vi ber er att ha förståelse för detta. OM du måste avboka är det 24 timmarsregeln som gäller, inget annat. Detta gäller alla behandlingar. Utan undantag. Att vara egen företagare i Sverige idag är extremt tufft som det är. Om man vill avboka sin tid ringer man MINST 24 timmar innan 031-191985, svarar vi inte lämnar man namn och telefonnummer på telefonsvararen.

Tack! // Carolin, Johanna och Natalie.

jobbagratsi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hair by frisscarro (Salong Anno Domini) Postgatan 18, Göteborg