Hair by frisscarro

Före och efterbilder hittar du i galleriet här på hemsidan.

Du kan alltid välja att delbetala dina extensions. Räntefritt med resursbank. 

För vem passar löshår/extensions/hårförlängning?

Vi på frisscarro & co jobbar endast med äkta hår och bara de bästa märkena som finns på marknaden. Jag har jobbat med löshår i över 10 år och vet vilka metoder som är bäst och vilka märken som håller högsta kvalité. När du gör en förlängning hos oss så blir det alltid bästa resultatet som går att få. En förlängning ska kännas så lite som möjligt och det ska helst inte synas alls att du har extensions i ditt hår. Detta kan vi! Vi klipper alltid in din förlängning så den ser så naturlig ut som möjligt. Vi är också experter på att ta fram rätt färger som smälter in bäst till ditt eget hår. Detta görs på en konsultation du kommer på innan du ska göra din förlängning. Då går vi igenom färger, metod, vilken längd du vill ha och hur mycket hår just du behöver för att få en så bra och verklighetstrogen förlängning som möjligt.

Vi svarar på alla frågor du har och du får även med dig tips hem som du kan ha användning för under de månaderna du har i din förlängning. Du kan alltid kontakta oss om du undrar över något medans du har din förlängning i håret. Vi finns alltid tillgängliga för våra kunder så du kan vara så lugn, trygg och så glad som möjligt och njuta av din vackra hårförlängning under hela tiden.
Vi tipsar också om vilka produkter som passar för din förlängning och ditt hår så den håller sig så fin och bra som möjligt. Du kan också få bra stylingtips av oss som framhäver ditt nya vackra hår.

Vi använder oss bara av rättvisemärkt hår.

Keratinslingor: (Great Lengths)

Keratinfästet sitter som en liten fyrkant runt slingan. Man värmer på keratinet och sedan viker och pressar det runt din egna hårslinga. Dessa fästen kan man klippa och göra väldigt små och även dela i flera delar. Det gör att du knappt känner din förlängning alls. Detta sliter INTE på ditt hår alls om du sköter den som vi ger råd om.

Keratinslingor passar dig om du tycker att du har lagom långt men lite för tunt hår, eller bara vill ha längre. För en förtjockning krävs oftast mellan 50-75 slingor.

Om du vill ha långt hår krävs 75-200 slingor beroende på hur tjockt/ långt hår du har själv. Det finns ingen förvandling som är så total.

Ju kortare hår du har, ju fler slingor behöver du. Detsamma gäller tjockt hår.

Håret vi använder oss av är äkta hår, de mesta från Asien (Indien) med Europeisk kvalité. Det är alltid REMY-rätt och alltid av bästa kvalité. (Great Lengths.)

Great Lengths är vårt ”rolls royce”-hår och är det bästa håret som finns på marknaden. Mest känt i Hollywodd där har alla kändisar i stort sett GL-hår. Deras fästen består av ett bättre, patenterat keratin. Det går inte att jämföra med något annat keratin på marknaden. Väldigt bra kvalité och fästena känns knappt.

Great Lengths har också den unika infästningen multisonic. Där sätter man i 5 fästen på en och samma gång. Metoden går otroligt snabbt och är skonsam. Man sätter i fästen med hjälp av ultraljud. En kall metod som inte sliter någonting på ditt egna hår.

Microringar: (Glorious)

Microringar är en skonsam metod för det egna håret. Små metallfästen med keratinvax inuti som varken syns eller känns av när du sover. Man klämmer fast fästet med en tång, utan värme. Denna metod passar bäst för dig som redan har lite längre längd på ditt eget hår och vill ha tjockare eller längre. Detta är en unik teknik då det efter 6-8 veckor går att flytta upp Rinexfästena. Detta går att göra 1-2 gånger beroende på hur väl fästena hållit sig.

Tejphår: (Great Lengths)

Perfekt att förlänga en ex. lugg med på en kort frisyr. Eller fylla ut sidor på tunnare hår. Man kan också snabbt få fina effektslingor med tejp.Tejphåret från Great Lengths är så smart. Man sätter endast 1 tejpremsa, sen en blockremsa på baksidan tejpen. Så man ska slippa få så mycket tungt hår hängandes på sitt eget. Mycket mer skonsamt och följsamt.

————————————————————————————————————————————–

Mina löshårskunder är allt från 16 år och upp till 60år. Löshår kan du ha oavsett ålder. Jag har själv använt mig av extensions i över 10 år nu. Både till att förlänga mitt hår med och för att få min page lite tjockare eller lugg längre. En hårförlängning kan hjälpa dig med den förändringen du alltid velat ha.

Har du fler frågor så maila mig så svarar jag så fort jag hinner, carolin@frisscarro.se.

Under dagtid har vi inte tid att svara på frågor om extensions via telefon, då vi jobbar med kunder, men ring gärna och boka en tid för konsultation. 031-191985På en konsultation svarar vi på alla dina frågor och tittar även ut färger, metod och antal slingor du behöver för att få en så snygg förlängning som möjligt.

Priser hittar du här eller under fliken ”priser-extensions”.

OBS! Vi sätter INTE i medtaget hår. Vi sätter bara i hår som vi säljer på salongen.

Kostnad  för konsultationen dras av vid bokning. Om du väljer att boka en tid för extensions måste du betala en handpenning på dina extensions, halva kostnaden. Allt betalas med kort.

Avbokning gäller inte bokad tid till extensions. Har man bokat tid för extensions får man betala för hela besöket även om man inte kommer. Det gäller även uteblivet konsultationsbesök. Alla som bokar ett besök för extensions får lämna sina personuppgifter så som namn, adress och telefonnummer. Samt legitimera sig.

 

Vi kan ge dig det håret du alltid velat ha. På några timmar kommer du vara glammigare än någonsin. Sugen? Ring och boka en tid för konsultation 031-191985.
Så här kan det se ut efter jag satt ett löshår/stylat:

O

Hair by frisscarro (Salong Alltid vacker) Hedåsgatan 4, Göteborg